Unutrašnji mir: Doživljaj um-telo

Duboka odmornost doživljena tokom Transcendentalne Meditacije opušta telo i dozvoljava mu da otpusti stres i nagomilani umor.

Kada vam je nervni sistem manje napet, možete mirnije reagovati na probleme koji se javljaju. Nije dovoljno da sebe uveravate da ste iznutra mirni. Morate to da doživite fizički.

Mahariši o sreći
-3 min

Doživite prirodnu mirnoću

Dodavanjem umirujućeg doživljaja Transscendentalne Meditacije rasporedu vaših dnevnih aktivnosti, unutrašnji mir lagano raste. Prirodna težnja uma je da ide u pravcu veće sreće i mira. Praktikujući Transcendentalnu Meditaciju ovaj proces se događa prirodno i automatski. 

Dodajte meditaciju svom dnevnom rasporedu

Pravi unjutrašnji mir je osećaj smirenosti i usredsređenosti koji je potreban za efikasno delovanje u današnjem ubrzanom svetu. U sportu to nazivaju "Zona", trenutak u kojem su atletičari u najvećem naponu akcije, a istovremeno imaju smiren pregled celokupne situacije. Ne morate se povući na vrh planine da biste našli unutrašnji mir. Samo praktikujte Transcendentalnu Meditaciju dvaput dnevno.

Dodavanjem umirujućeg doživljaja Transcendentalne Meditacije vašem dnevnom rasporedu, unutrašnji mir raste. To je slično bojenju tkanine na starinski način – naizmenično je potapajući u boju i sušeći na suncu, dok boja ne postane postojana.Na isti taj način, izmenjivanjem TM i aktivnosti brzo proizvodi stanje u kojem nikad niste opterećeni stresnim iskustvima. Bez obzira na to kakav problem se pojavi, suočavate se s njim stabilnog i nepokolebljivog uma.

Transcendental Meditation in Action

"Otvorim oči i tužna sam što je 20 minuta prošlo." (2 min) Ellen DeGeneres

Preduzmite
prvi korak...

Pronađite svoj najbliži centar

Pronađite sada

 

Dragana Mihajlovć 
Profesor fizike i savetnik za lični razvoj

"Poželela sam da podelim sa vama moje iskustvo TM.
Praktikujući TM, osetila sam duboki mir, povezanost sa sobom, sa drugim ljudima i sa Tvorcem. Tokom meditacije u tišini, osećam se voljeno, prihvaćeno, zaštićeno, podržano. Zahvalna i srećna!"

Simona Sebišanović

"Transcedentalna Meditacija je probudila ono najbolje, duboko skriveno u meni. Kao čarolijom, oslobodila me je većine strahova i negativnosti. Svet je, u mojim očima, postao bolje mesto.
Veličanstvena TM!"