Dobrobiti od Transcendentalne Meditacije

OOpsežna naučna istraživanja su ustanovila da Transcendentalna Meditacija smanjuje stres i anksioznost, što rezultira većim unutrašnjim mirom, kreativnošću, zdravljem, uspehom i srećom.

Ova jednostavna tehnika vam omogućava da zađete iza misli i stupite u kontakt sa dubokim, transcendentnim izvorom Vaše celokupne energije, kreativnosti i inteligencije, pri čemu razlaže stres, obogaćuje duh, telo, emocije i međuljudske odnose.

Unutrašnji mir i sreća

Transcendentalna Meditacija proizvodi koherentno stanje opuštene budnosti – stanje istinskog unutrašnjeg mira i za duh i za telo. Duboko unutar našeg uma je mirno polje čiste svesti, naša sopstvena svest budna i svesna svog najsmirenijeg stanja. Transcendentalna Meditacija nam omogućuje da ovo iskustvo doživimo nenaporno. Unutrašnji mir i sreću Unutrašnji mir i sreća

Reduced Anxiety

Journal of Clinical Psychology
1989 Nov;45(6):957-974

Ublažavanje stresa

Transcendentalna Meditacija uklanja efekte stresa u samom telu, fiziološki. Redovna praksa dovodi do ravnoteže uma, veće energije i potpunije percepcije našeg okruženja. Redukuje stres. Redukovanje stresa

Preduzmite
prvi korak...

Pronađite svoj najbliži centar

Pronađite sada

 

Nikolaj Nikolajevič Ljubimov

Nikolaj Nikolajevič Ljubimov
Institut za mozak
Ruska akademija medicinskih nauka

"U našim istraživanjima otkrili smo da Tehnika Transcendentalne Meditacije aktivira skrivene (latentne) resurse mozga". Na ovaj način, razvijaju se dragocene sposobnosti asimilacije, fleksibilnosti, adaptabilnosti, kreativnosti i integracije, što je osnova za razvoj viših stanja svesti.

Knjiga Dejvida Linča
New York Times-ov
bestseler

Transcendence: Healing and Transformation through Transcendental Meditation

"Lov na veliku ribu: meditacija, svest i kreativnost"

"Najzanimljivija knjiga o TM do sada"

Poručite je e-mailom preko adrese contact@ajurveda.rs