Inner Peace: A Mind-Body Experience

The deep restfulness experienced during Transcendental Meditation relaxes the body and allows it to release stress and built-up fatigue.

When your nervous system is less tense, you can react more calmly to problems that arise. It's not enough to affirm yourself to inner peace. You have to experience it in the physiology.

Maharishi on happiness
-3 mins

Experience natural calm

By adding the calming experience of Transcendental Meditation to your daily routine, inner peace grows easily. The natural tendency of the mind is to go in the direction of more happiness and peace. When practising Transcendental Meditation, this process happens naturally and automatically. 

Dodajte meditaciju svom dnevnom rasporedu

Pravi unjutrašnji mir je osećaj smirenosti i usredsređenosti koji je potreban za efikasno delovanje u današnjem ubrzanom svetu. U sportu to nazivaju "Zona", trenutak u kojem su atletičari u najvećem naponu akcije, a istovremeno imaju smiren pregled celokupne situacije. Ne morate se povući na vrh planine da biste našli unutrašnji mir. Samo praktikujte Transcendentalnu Meditaciju dvaput dnevno.

Dodavanjem umirujućeg doživljaja Transcendentalne Meditacije vašem dnevnom rasporedu, unutrašnji mir raste. To je slično bojenju tkanine na starinski način – naizmenično je potapajući u boju i sušeći na suncu, dok boja ne postane postojana.Na isti taj način, izmenjivanjem TM i aktivnosti brzo proizvodi stanje u kojem nikad niste opterećeni stresnim iskustvima. Bez obzira na to kakav problem se pojavi, suočavate se s njim stabilnog i nepokolebljivog uma.

Transcendental Meditation in Action

"Otvorim oči i tužna sam što je 20 minuta prošlo." (2 min) Ellen DeGeneres

Preduzmite
prvi korak...

Pronađite svoj najbliži centar

Pronađite sada

 

Dr Elizabeth Young 
GP, London

"After practising TM, I feel refreshed and ready to tackle life's problems … I have seen literally thousands of people gain benefit from Transcendental Meditation and I recommend it without hesitation."

Meena, aged 11

"I would say TM makes me very happy. I feel happy inside when I meditate and I feel happy when I am done meditating."